torsdag, januari 16, 2014

15. En grej som gör mig vansinnig i vardagen.


Otrevliga människor. Alltså kom igen, hur svårt kan det vara att bete sig som normalt folk när en besöker stadens offentliga rum? Jag fattar inte varför så många människor är så jävla sura, alltid, hela tiden, överallt.

Ta storhandlingen på Willys som exempel. Genomsnittstid vi befinner oss i affären när vi handlar 40 min, genomsnitt antal surhuvuden: 3 och det är varje gång vi handlar. Antingen är det någon som knuffas, kör på en med vagnen eller som försöker trängas i kön. För att inte tala om sura suckar och "men åhhhande" oftast från medelålders kvinnor och män. Jag blir så trött på det, varför är det så svårt att vara lite trevlig och säga tack och ursäkta och kanske stå i kö som alla andra? Ett annat exempel är systembolaget, jag var där igår för att köpa en flaska whiskey till H. Antalet medelålders män som knuffade mig i just whiskeygången? 2, på ungefär femton minuter utan att säga så mycket som ursäkta eller kan jag få komma förbi. Ok, den ena sa faktiskt "flytta på dig!!"

Är det bara jag eller har mänskligheten blivit surare och mer ohyfsad? Och med mänskligheten i det här inlägget så lutar jag lite åt alla medelålders människor i Malmö. Att inte få ett tack, ett ursäkta och att människor inte ens bemödar sig att svara på frågor  gör mig vansinnig i vardagen.


1 kommentar:

  1. Haller verkligen med! Jag ar inte varldens mest utatriktade person men det ar faktiskt inte svart att saga hej, tack och ursakta.

    SvaraRadera

Läs mer om:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...