måndag, oktober 28, 2013

First hometeam-bout EVER!Igår så boutade jag med mitt hemmalag Raging Ravens för första gången. Helt fantastiskt! Vi möte CCRs Möllans Mördarsniglar som gav oss en minst sagt tuff match. De första jammen låg vi under med tvåsiffrigt men sen vände vi det och höll ledningen till slutsignalen. Jag var i valet och kvalet om hurvida jag skulle spela eller inte men är glad att jag snörde på mig rullskridskorna och skatade tillslut. Jag är helt okej med min insats , jag gjorde en del bra saker på tracken även om jag tog mer penalties än vad som är ok och framförallt är jag så jävla glad för mitt hemmalag! Vi hade roligt, spelade ihop som ett lag och genomförde de planer vi satt upp - allting tillsammans under vartenda jam.

CCRs B-lag boutade mot ock City Rollers, ett roligt bout att kolla på och tredje gången gillt så vann DCR. En mycket välförtjänt vinst!


2 kommentarer:

  1. Asså, kan inte komma på en sport som verkar lika kul och tuff som roller derby!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fifi. det är världens bästa (säger jag som är inte så lite partisk) det finns ingen annan sport jag vet som kan liknas vid detta. Jo, rent träningsmässigt finns det en del, men just tävlandet och systerskapet - sda vid sida. Platsen och toleransen gentemot varandra och förståelsen- Det är så fint att jag nästan alltid blir tårögd när jag tänker på det.

      Radera

Läs mer om:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...