söndag, oktober 27, 2013

Project: rainbow bed!

Senaste projektet här hemma har varit att bygga en säng. W önskade sig en cirkus-loftsäng som en regnbåge. Inte för att vi egentligen förstod vad han menade från början men första tanken var "klart att ungen ska ha en regnbågsloftsäng."





Vi har pratat länge om att byta Ws juniorsäng till en vanlig 90 säng så att han får mer plats och att jag eller H kan sova bredvid honom om det skulle behövs, enda anledningen till att det inte riktigt blivit av är för att vi upplevt att det stjäl lite för mycket lekbar golvyta och därför inte riktigt har varit värt det. De senaste veckornas snörvlanda, hostande och febrande Har också lännat lägenheten i något som kan liknas vid ett förfall. Nu när vi äntligen började må bättre infann sig den där skavande känslan och suget efter att göra om i lägenheten. Lösningen på det? Loftsängsbygge och planering av kommande projekt!

H har som den snickare han är ritat, mätt, borrat, reglat och skruvat enligt konstens alla regler och jag har kommit med glada tillrop från mitt sjukhörn i soffan. När jag sen började må lite bättre så kunde jag och W måla sängen tillsammans.




Visst blev det en refnbågs-cirkussäng! W har hela tiden varit med och berättar hur det skall vara, bestämt höjd, plats och färger och allt sånt där som är viktigt för en tre och ett halvtåring. Materialkostnaden med allt inkluderat, även färgen gick på ca 700 och sen köpte vi en ny madrass. Hela familjen är sjukt nöjda med resultatet!

6 kommentarer:

  1. ser så sjukt härligt ut! Heja Wargas säng! Den som ändå hade en sån!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du får bygga en! Vi är så sjukt nöjda! Vill bara hänga inne i hans rum dagarna i ända.

      Radera
  2. Pax för att sova där när jag ska hälsa på nästa gång!

    SvaraRadera
  3. Fantastiskt fin!! Kul ide av lillgrabben!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det blev verkligen lyckat! Kul att gå från tanke, konkret idé till genomförande och se slutresultatet.

      Radera

Läs mer om:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...