måndag, augusti 19, 2013

Hemmaträning

Tiden räcker inte till alla för att jga skall kunna gå på gym, andra sorters pass typ Friskis eller utöva någon annan idrott utöver roller derbyn. När jag inte är iväg med derbyn vill jag bara vara hemma och visst ligger det mig i fatet ibland. Det är inte lika lätt att ta sig ut på en löptur när man har barn, framförallt inte om man jobbar heltid och har barn som skall vara i säng 18.30 för att orka med nästkommande dag på förskolan. Men ändå så blir jag så trött på alla dom som säger att det inte går. Det handlar väl om vilja oche th prioritera?

Jag gillar att träna hemma och har äntligen hittat en rutin för det. Jag tränar konditionstränig med hjälp av en crosstrainer ett par, tre gånger i veckan och sedan kör jag lite tabata-inspirerad styrka på vardagarumsgolvet. Det går att träna var som helst, när som helst bara en vill.

Idag blev det 10km på ett av de förinställda programmen. Det och lite plankor och armhävningar tog lire drygt 30 minuter och jag vet att det gör mig till en bättre derbyspelare.
26 minuter, 10km och lite styrka är lika med en lite lagom svettig aloha.

2 kommentarer:

  1. Woop! Jag har tur some har gym pa jobbet som jag kan ga till tidigt pa morgonen men visst ar det som du sager - finns det vilja sa hittar man en vag! Det ar ju roller derby ett ypperligt bevis pa!

    SvaraRadera
  2. Är inte en vettig crosstrainer attans dyrt? Tittade runt lite på sådana och insåg att de flesta låg way off min prisklass

    SvaraRadera

Läs mer om:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...