söndag, augusti 25, 2013

Breaking in new skates


Få saker är så smärtfyllt och frustrerande som att skatea in nya rullskridskor. Kan ni gissa vad jag gör just nu? Sådär lagom innan ett viktigt bout.

Jag skaffade mig ett par 495or i samband med SKOD 13 och härom veckan så kom de äntligen. Efter lite meckande och byte av platta så har jag nu skateat på dem i lite drygt tre veckor och det fungerar verkligen inte. Det gör så satans ont och jag kommer på mig själv att ha ångest över tisdagens träning redan på måndag morgon. Och snart boutar vi. Om mindre än två veckor så spelar vi mot Toger Bay och Lonon Rollergirls i Cardiff. Det är verkligen dålig timing det här. Jag lyssnade på en del andra som sa att det gick som en dans att saktea in 495:orna och att det inte alls var så illa som de andra rullorna och tänkte att det är lugnt. Men nej, det är det inte och nu börjar jag bli desperat. Förutom att jag får skav på fotknölarna, något som jag kan leva med och avhjälpa elativt lätt så gör högerfoten och knölen vid lilltån så ont att det nästan svartnar för ögonen när jag gör one foot plow stops. Hockeystops är helt uteslutet och turn around toestops funkar bara åt ett håll. Ja ni fattar, läget är verkligen desperat. Jag har haft dem hos skomakare nu ett par gånger, ett sista försök att lästa ut dem och få dem att passa. Håll tummarna för att det funkar för annars vet jag inte vad jag tar mig till!


4 kommentarer:

 1. Lycka till... jag är kär i mina Brooklyn Skates... jag har haft dem tre gånger och ett litet skavsår på fotknölen....

  Jag har det bara lite svåratre att vänja mig vid plattorna - men det går gansak snabbt... mot vad jag trodde det skulle göra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch alltså. Jag kommer inte ihåg att det har varit såhär smärtfyllt tidigare. Känner mig lite lurad (av mig själv) då jag trodde att detta skulle gå superlätt, dessutom känner jag mig korkad och tycker att det är så tråkigt att jag inte väntade ännu lite längre och köte ett apr skejts som verkar passa mig..

   Ah, så du har äntligen övergett dina nylonplattor?! Jag var skeptisk till en början men nu när jag går tillbaka till nylonplattorna så känner jag mig så långsam, framförallt i de laterala rörelserna..

   Radera
 2. Usch! Jag har ocksa precis bestallt nya skates sa kommer val ha dom lagom tills vi spelar mot er! Ska ner och kolla pa ert bout mot Tiger Bay forresten sa da kanske vi hinner byta nagra ord/ta en ol :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad har du beställt för skates? Jag komemr förmodlgen inte att kunna bouta i dessa nya nu till helgen, det gör helt enkelt för ont. Så nu vet jag inte riktigt hur jag skall lösa det..
   Åh vad roligt att du kommer! Jag pratar gärna och dricker gärna, gärna en öl efteråt! Vi ses till helgen då, skall bli superskoj!

   Radera

Läs mer om:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...