fredag, augusti 22, 2014

Stoppa pressarna! En SD politiker har gjort rasistiska uttalanden!

Sydsvenskan skriver om att SD-politikern Eva-Marie Olsson avslöjas som rasistisk bloggare och där någonstans har jag svårt att hålla mig för skratt. Really?  Är det någon som är förvånad? Att Eva-Marie Olsson har många strängar på sin lyra är lite av en underdrift. Hon är inte enbart politisk sekreterare i SD Malmö utan hon är även  nämndeman i tingsrätten, ersättare i sociala resursnämnden samt i  förskolenämnden (!)  och väldigt aktiv på olika nätbaserade forum och nu alltså då även en av de drivande bakom en riktigt äcklig rasistisk blogg. SD är ett rasistiskt parti och partiets anhängare är rasister av rang, delar av de aktiva inom partipolitiken är allt annat än duvungar inom politiken utan var med även på den gamla goda tiden innan språket såväl som utseendet putsats upp och anpassats till den svenska partipolitiken. Nu visar det sig alltså att (ytterligare) en av partiets ansikten utåt "går över gränsen" och uttrycker sig olämpligt, vad som i själva verket sker är att ytterligare en av politikerna bekänner färg inför det svenska folket.  

Sverigedemokraternas styrelse har styrelsemöte och beslutar att pausa Eva-Marie Olssons nuvarande, ger henne en time-out på obestämd tid och Eva-Marie kontrar med att hon ibland kan uttrycka sig något klumpigt.  Att hänga på Dispatch International och Avpixlat och skriva inlägg med grova rasisistiska uttalanden på rasistiska bloggar när en samtidigt har ett uppdrag som politisk sekreterare för ett parti som frenetiskt (förgäves)  försöker att slå ifrån sig rasiststämpeln är kanske inte det smartaste en kan göra men samtidigt har jag jävligt svårt att förstå vem det är Sverigedemokraterna försöker att rädda? Återigen, det går inte att understryka det tillräckligt, Sverigedemokraterna är ett rasistiskt parti och jag tycker mig se att fasaden krackelerar allt mer vilket glädjer mig och jag hoppas innerligt att majoriteten av de 359 610 som röstade på Sverigedemokraterna i EU-valet har hunnit tänka om till den 14:e september.Imorgon har SvP, Svenskarnas Parti, föredetta NSF tänkt att det skall hållas ett valmöte på Limhamn. Malmö sjuder idag, kokar och i takt med att polishelikoptern cirkulerar över Möllevången förbereder sig många inför morgondagens blockad. Jag hoppas, önskar och tror att alla malmöbor dyker upp imorogn och visar att det inte finns någon plats för nazister på våra gator. 


1 kommentar:

  1. Jag tänker samma sak....ofta-att folk verkar bli förvånade över SD-medlemmars utspel. Liksom varje gång? Kul att du uppmärksammar detta.

    SvaraRadera

Läs mer om:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...