tisdag, februari 07, 2012

Fantastiska tårtor!

Snubblade över en blogg där Johanna visar och säljer sina fantastiska tårtor och blev så grymt imponerad. Jag brukar inte bry mig om mat och kakbloggar, det är liksom inte riktigt min grej alls. Tills nu. Har suttit och gått igenom hela bloggen och stirrat fascinerat på varenda bild, studerat detaljerna och fnissat förtjust till mer eller mindre varje bild. Jag har aldrig sett så roliga, färgglada och detaljrikt dekorerade tårtor tidigare. Jag menar, bara kolla på den här fantastiska tårtan med Timmy Lamm och Fåret Shaun.

För att inte tala om den här tårt-figuren: 
Fåret Shaun och Timmy lamm som skall gå på kalas, med paket, chokladkartong, och partyhatt i högsta hugg. Till och med Timothys nalle är med. Ser ni den hjärtformade chokladasken och pralinerna?

Eller varför inte en Barbatårta?

Skulle kunna länka till varenda bild som finns på sidan men stoppar där. Johanna bakar tårtor, muffins och gör sådana där figurer som man kan sätta ovanpå tårtan. Hon bakar bröllopstårtor och ordnar de mest fantasifulla födelsedagstårtor som finns att finna. Japp, hon tar beställningar. Och nej, jag känner henne inte och hon sponsrar mig inte på något sätt, jag blev bara så golvad av hennes skicklighet. Alla bilder är lånade från hennes blogg.

3 kommentarer:

  1. Snubbla över? he he råkade du inte kolla i UnderbaraClaras blogg?

    SvaraRadera
  2. Nä, däremot så googlade jag "fåret shaun tårta" och då kommer hennes blogg upp som första post. Tänkte nämligen pigga upp ett sjukt litet barn som matvägrar med en finfin tårta och behövde inspiration. Om jag hittat dit från UnderbaraClaras sida hade jag väl skrivit det, såvitt jag vet brukar jag skriva var jag hittar saker. hm...

    SvaraRadera
  3. Åh vilka fina! Jag beundrar verkligen männsikor som är sådär kreativa och " pilliga". Att det sen är gott att äta är bara ett stort plus :)

    SvaraRadera

Läs mer om:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...