onsdag, juni 29, 2011

Hallå, är det någon där?

Besöksräknaren säger mig att det är en handfull människor som trillar in här och läser mer eller mindre frekvent. Något man inte skulle kunna tro om man såg till kommentarerna. Jag vet att blogspot är lite omständigt ibland men kom igeeeeen. En liten kommentar då och då? Lite pepp, lite gnäll, lite vad som helst. Bara ni inte tiger ihjäl mig längre.


Vad läser du helst om? Snokande snorsnoken? Skoldebatt och läreri? Roller derby? Lilla W? Min pluggångest? Veganmaten? Genus, normer och feminism?

17 kommentarer:

 1. Jag tycker om att läsa/se bilder på dig, W och Vesslan när ni är ute på äventyr. Ser så mysigt ut :)

  SvaraRadera
 2. Jag vill läsa mer om din fantastiska kompis Majsan, hon verkar HÄRLIG!

  Närå, jag vill läsa om och se bilder på W, vad han sysslar med om dagarna den lille filuren. Och så vill jag passa på och fråga om vi ska gå och ta nån öl nån kväll nu när W och Hofi kan ha killkväll ensamma?

  SvaraRadera
 3. Jag läser gärna om lite av varje men kanske helst om roller derby, läreriet och genus/ normer/ feminism!

  Skrev på din blogg för ett tag sedan om roller derby och att åka med piercingar, fick så himla peppande svar och nu har jag köpt skates och börjat rulla. Försöker lära mig på egen hand och väntar på try outs för laget här uppe så tack för all pepp :D

  SvaraRadera
 4. Fan, Anna. Det är rätt creepy att du har en blogg där Ella "skriver" om sina dagar. Hade jag inte vetat vem du var hade det varit lite creepy catlady-varning på det.

  SvaraRadera
 5. Mimmi, jaaa! Okej då, mer om lilla W. SKall bli! Din vilja är min lag. Öla? JA!!! När kan du? Mina kära svärisar kommer nu imorgon, åker på onsdag.. vet ej hur mycket öl jag kan msita ut för under denna perioden - men sen. -> im all in!

  SvaraRadera
 6. Nancy: Skall bli! Är det sant att jag peppade dig? FAn vad roligt! Jag vet inte när det är try outs i göteborg, men jag tror till hösten? Hur går det att rulla? Om du har några frågor eller undringar så skrik till, kanske har jag svaret - annars har förmodligen några av mina vänner det.

  SvaraRadera
 7. Nancy: Sista droppen som fick det att rinna över kan man väl säga! Jag hade funderat lite på det innan men din pepp (och att kunna läsa lite om det på bloggen) gjorde att jag äntligen beställde rullorna och vågade testa utomhus :D
  Jag tror till hösten också.

  Det går bra att rulla (eller ja, så bra som det kan gå som nybörjare hehe, dvs, jag har slutat ramla varannan minut), det enda som är lite trist just nu är utbudet av vettiga platser med schysst asfalt nära där jag bor. Och där här med cross overs, alltså, det tycks vara helt omöjligt (för mig) att inte fälla mig själv...?!

  SvaraRadera
 8. Nancy: Jag vet att göteborg v e r k l i g e n behöver folk. Som det ser ut idag så har de inte tilläckligt många åkare för att fylla ut ett helt lag så om du kan skatea lite så tror jag att du har goda chanser att komma med.

  hmm, har du frågat några av WCB-tjejerna om de har några bra tips på utomhusplatser? Det kan vara en bra idé.

  Crossoversen, vilket håll har du mest problem med? åt höger eller åt vänster? Det är "viktigast" att de sitter åt vänster först, det är ju på det håller man åker på tracken. Hur gör du när du tränar dem? Det kan vara en god idé att bryta upp det steg för steg. Så fort W slutat vara gnällig skall jag förklara för dig.

  SvaraRadera
 9. Har frågat och ja vet om ett par platser, men ofta åker jag på kvällen efter jobb eller dylikt och har inte tid att ta mig alltför långt så håller utkik i närområdet just nu :)

  Båda hållen, eller nja, åt vänster känns snäppet naturligare än vice versa. Det är hela momentet med att korsa fötterna som lätt gör att jag tappar balansen eller fäller mig själv. Jag har kollat in youtube-klipp och har försökt att göra både långsamt och med lite fart...hm...det går sådär haha...hur menar du bryta upp dem?

  SvaraRadera
 10. Tja! Jag kikar in ibland, har hittat din blogg genom gemensamma bekanta, har varit på PoD nåt år också. I och med att jag själv precis har pluggat till lärare har just pluggångesten varit jäkligt "nice"(?) att läsa om, på så sätt att man sett att man inte varit ensam om den biten. Ha det fint!

  SvaraRadera
 11. Nancy: jag menar att du tar det steg för steg, något som också kan hjälpa är att börja off skates. om du inte kan utföra momenten off skates går det inte med skatesen på. har du kollat skatelogforum.com?

  det här är också ett bra tips:
  Try this drill with skates off. It will help. Stand at the bottom of a set of stairs. Place the outside of your left foot against the bottom riser. Face the wall. Make sure your toes continue to stay parallel to the steps. Keep your knees bent. Step up two steps and place your left foot flat on the step. Use your left leg to pull your body up, cross your right foot over and up two steps. Make sure you stay off the ball of your foot. You dont skate on your toes. Use the hand rail if you need it. Keep your body sideways to the stairs skip every other step. Going up two at a time will immulate a perfect cross over if you keep you body and feet in proper position. Climb the flight of stairs come back down and do it again. I have all of my new skaters work on this for hours. Repetition is the key. If you apply the motion from the stair drill to your crosses on the track they will improve quickly.

  SvaraRadera
 12. Emelie: gemensamma bekanta, det lät spännande, vilka då?

  Hur går det med ditt pluggande? Det lär blnhel del pluggågren framöver då jag skall skriva examensuppsats nu till hösten.

  SvaraRadera
 13. Fast det är ju inte Ella som skriver, det är jag som skriver.

  Fast folk får lov att tycka precis vad de vill om min blogg, jag står för den och är jävligt nöjd =D

  SvaraRadera
 14. Tack så mycket, ska genast testas :D

  SvaraRadera
 15. Jag tycker om att du skriver om väldigt blandade saker, men anledningen till att jag hittade till din blogg från början är att du skriver om Roller derby, så det får du gärna skriva mer om:)
  Tränar nämligen själv (är med i Luleå-laget) och det är alltid roligt att läsa om hur det går för andra rollergirls:)

  SvaraRadera
 16. Hallå, jag brukar läsa här och har ingen aning om hur jag hittade hit. Men jag gillar dina inlägg om feminism och genus och ja, egentligen alla inlägg nästan. Jag sitter oftast med min iPhone på tåget och det är så dålig täckning så jag orkar aldrig kommentera :)

  SvaraRadera
 17. Nu för tiden har jag ingen vidare kontakt med det gänget, men för några år sedan var jag tillsammans med en kille som ett tag delade lägenhet med Pippi, sen är jag nära vän med Hanna som känner Pippi, Andrea mfl bättre än vad jag gör, inom sthlm-punk/skinhead/VadManNuKallarDet-scenen.

  Mitt pluggande har hela tiden blivit bortprioriterat, som hela min skolgång. Men, nu är alla kurser klara, dessutom nästan i tid och jag är klar med hela utbildningen faktiskt. Jag började skriva min uppsats i november och blev klar i juni. Då blev det såklart dubbelstudier nu under våren, så försök VERKLIGEN att bli klar med uppsatsen under avsedd period. Nu har jag fått en lärartjänst och börjar i augusti. Det känns helt galet, både läskigt och spännande, men mest bara kul. Vad är det du pluggar egentligen?

  SvaraRadera

Läs mer om:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...